Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Norrahammars IK Juniorlag (f. 01-02)

Det blev förlust i hemmapremiären mot Ekhagens IF
Bortalaget inledde piggt och redan efter 3minuter lyckades de överlista det rödvita försvaret. Tyvärr skulle detta upprepa sig många gånger under matchen. Gästerna visade upp ett snyggt och effektiv anfallspel. Vi var väldigt passiva och saknade den rätta inställningen under de första 30minuterna. Vilket gör att vi redan efter 31minuter ligger under med hela 6-0. Vi kastar om lite i laget och Joel kommer in på mittfältet.
Anton visar vilja i sin forward position och sätter press på deras backlinje vilket gör att de missar sitt uppspel. Max får tag i bollen och levererar en fin långboll till Anton som överlistar Ekhagens målvakt. Nu tänds ett litet hopp i mörkret.
När domaren blåser av i halvlek är det tunga huvuden som kommer till avbytarbåset...
Vi går inte inte in närmare på vad som sas i halvlek, förutom Antons kommentar när vi samlas.
”-Kom igen nu gubbar, dom är ju inte ens bra.” Om det var Antons härliga kommentar eller något annat som sades i halvlek det låter jag vara osagt, men grabbarna kommer ut med en helt annan inställning än i första halvlek. De går in i närkamper, de rullar boll till varandra, de vågar sätta press mm. Vi kommer in i matchen och skapar flera målchanser, vilket tillslut resulterar i att Anton lyckas göra sitt andra mål och kort därpå skriver även Gabro in sig i målprotokollet. Nu står matchuret på 67minuter och ställningen är nu 3-6. Vi fortsätter att trumma på och i matchminut 72 gör även Gabro sitt andra mål för dagen. Nu är vi verkligen på gång och känner att vi kan faktiskt vända detta. Men som det är de ofta är i de här lägena när ett lag flyttar upp och pressar på så öppnas ytor upp för motståndarlaget. Ekhagen är duktiga och utnyttjar ett sånt läge och gör 4-7 och även 4-8 innan matchen är slut.
Tyvärr gjorde vi en alldeles för dålig första halvlek där vi tillät Ekhagen dominera för mycket. Dock ska killarna ha en eloge för att de inte gav upp i halvlek utan att de tog sig samman som ett lag och tog tag i matchen i andra halvlek.